Kiemelten a legjobb természeti adottságokkal rendelkező lokáció az ingatlanok környékén!

BIA VILLAPARK - A napfény otthona

A Promix Property Kft. tevékenysége túlmutat a pusztán építési projektek megvalósításán. Működésének vezérlőelve a természet megóvása, az "élhető környezet" filozófiájának következetes gyakorlati alkalmazása. A vállalkozás célja és jövőképe, hogy a településen a XXI. század igényeinek mindenben megfelelő, példaértékű, csendes, tiszta, kisvárosias lakóhelyet teremtsen az ott élőknek.

Kiemelten a legjobb természeti adottságokkal rendelkező lokáció az ingatlanok környékén!

Biatorbágyi lakópark

A lankás fekvésű, lenyűgöző környezeti adottságokkal rendelkező Biatorbágy, Budapesttől délnyugatra, mindössze 12 km-es távolságra helyezkedik el, autópályán, autóúton, busszal, és az elővárosi vasúttal kényelmesen, gyorsan megközelíthető. A dinamikusan fejlődő település ideális életteret kínál mindazoknak, akik barátságos, családias, csendes, jó levegőjű, zöld környezetre vágynak.
A főváros közvetlen közelsége folytán nem kell feladni a szórakozási lehetőségeket, kulturális programokat sem, sőt, akik munkahelyük miatt is Budapesthez kötődnek, naponta feltöltődhetnek a vidékies élet pihentető, békés miliőjében. Szeretettel várjuk Biatorbágy új lakosait három- és négy lakásos társasházainkban. 

PATAKPARTON, LIGETES KÖZPARKKAL SZEMBEN
AZ UTOLSÓ KÉT TELEK A SÉTÁNYON
EGYEDÜLÁLLÓ ADOTTSÁGOK

CSOK és RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

3 lakásos sorház adatai és árai

A "vételi ajánlat"-al jelölt ingatlanok esetében, kérjük érdeklődjön kollégáinknál!


  Lakás nettó (m²)Terasz mérete (m²)Kert mérete (m²)Garázs mérete (m²)Beépíthető tetőtér (m²)Hasznos alapterület (m²)Lakás akciós ára (Ft)Garázs és beálló ára (Ft) 
1. lakásElérhető102 m²16+63 m²72 m²15 m²50 m²138 m²51 900 0002 500 000 Megnézem

4 lakásos társasház adatai és árai

A "vételi ajánlat"-al jelölt ingatlanok esetében, kérjük érdeklődjön kollégáinknál!


    Lakás nettó (m²) Terasz mérete (m²) Kert mérete (m²) Garázs mérete (m²) Beépíthető tetőtér (m²) Hasznos alapterület (m²) Lakás akciós ára (Ft) Garázs és beálló ára (Ft)  
3. lakás Elérhető 78 m² 60+13 m² 0 m² 15 m² 70 m² 113 m² 44 900 000 2 500 000 Megnézem

 

A megadott árak visszavonásig érvényesek. 

 

Fizetési ütemezés:

1. Vételár 10 %-a  szerződéskötéskor (foglaló)
2. Vételár további 35 %-a szerződéskötést követő 15. napon belül
3. Vételár további 35 %-a az emelt-szintű szerkezetkész állapot (szerkezetkész + külső-belső vakolás + külső nyílászárók + közmű csövezések) elérésekor
4. Vételár további 20 %-a (a vételár teljes kiegyenlítése), birtokba adáskor.

Szeretettel várjuk a Biatorbágyi lakópark új lakosait három- és négy lakásos társasházainkban

*A Google térkép 2011-es állapotot mutat.

Fazekas Zoltán várja a hívását Tel:+36 20 589 9574

Fazekas Zoltán

Lakás értékesítés

Biatorbágy exkluzív lakóparkjában eladásra kínálunk modern kialakítású, korszerű, világos, tágas terekkel, élményteraszokkal, közvetlen zöldfelületi kapcsolattal rendelkező lakásokat. Lépjen velünk kapcsolatba  a bal oldali űrlap segítségével.

Kérjen tőlünk visszahívást 10mp alatt!

Vagy hívjon az alábbi telefonszámon: +36 20 589 9574!
*Mi sem szeretjük a spam-et. Adatai biztonságban vannak.

Biatorbágy exkluzív lakóparkjában eladásra kínálunk modern kialakítású, korszerű, világos terekkel élményteraszokkal, közvetlen zöldfelületi kapcsolattal rendelkező lakásokat. Minőségi élettér, garantált friss levegő, lenyűgöző panoráma!

Biatorbágy lakás műszaki leírás:

Gépjármű elhelyezés: lakásonként 1 gépjármű elhelyezésére alkalmas garázsban, illetve telken belüli gépkocsi beállóban.

Épületszerkezetek ismertetése:
Lakóterek külső határoló falazata: 30 cm vtg-ú hagyományos égetett agyag kerámia szerkezetből készül + 12 cm Dryvit rendszerű hőszigetelés
Belső lakásokat elválasztó falazat: speciális hanggátló égetett agyag kerámia szerkezetből készül
Belső, helyiségeket elválasztó falazat: 10 cm vtg-ú hagyományos égetett agyag kerámia szerkezetből készül
Külső nyílászárók: fokozott hőszigetelésű 6 kamrás műanyag nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel, redőny előkészítéssel
Homlokzati felületképzés: gördülőszemcsés nemesvakolatból, belső festés diszperziós felületkezelés
Közbenső födémszerkezet monolit vasbeton kialakítással készül, mely lehetővé teszi a belső terek kötetlen kialakítását
Zárófödém: tetőszerkezethez rögzített, hőszigetelt könnyűszerkezet
Fedélszerkezet: hagyományos fa tetőszerkezet, betoncserép héjazattal ellátva
Hidegburkolat: 30×30- as mázas kerámia padlóburkolat és 20×15 / 15×25 fali csempeburkolat
Melegburkolat: 8-11 mm vtg-ú laminált padlóburkolat kopogó-hanggátló ágyazatra fektetve

További műszaki paraméterek, megoldások, nyílászárók

Lakás bejárati ajtó:
Egységes mintázatú, küszöbbel ellátott, több ponton záródó biztonsági zárral ellátott, hangszigetelt kémlelőnyílással és lakások számozásával, vagy ezzel műszakilag egyenértékű.

Beltéri ajtók
Dekorfóliás beltéri ajtók, széles tokkal, világos színben, króm kilinccsel, w.c.-ben és fürdőszobában küszöbbel.

Lakások külső nyílászárói:
Minőségi műanyag nyílászárók, hang és hőszigetelt, fehér színben. Minden ablakhoz és teraszajtóhoz redőny előkészítés tartozik.

Szaniterek:
Akril fehér színű fürdőkád, zuhanyzótálca, falba beépített w.c. tartály, króm színű lehúzóval, falra szerelt w.c. csészék, fehér színű mosdók ALFÖLDI vagy hasonló minőségben, MOFÉM csaptelepekkel. Fürdőszobában mosógéphez csatlakozó kialakítva, fürdőszobában, és w.c. helyiségekben ventilátor rendszerek kialakítva

Gépészeti kialakítás/ Fűtés:
A társasház gázellátása megoldott, ennek megfelelően egyedi gázüzemű kondenzációs kazán gondoskodik a lakások melegéről. A vízszintes fűtéscsövezés az aljzatbetonban lesz elhelyezve, míg a függőleges csövezés az erre kialakított gépészeti szerelőfalakban kerülnek elvezetésre. A meleget fehér lemezradiátorok illetve az aljzatban vezetett padlófűtés biztosítják. Minden lakás helyiségének fűtésszabályozását a radiátorokon található termosztatikus szelepekkel vezérelni vezérelni.

Víz-csatorna rendszer:
Használati melegvíz ellátása a kombi átfolyós kondenzációs kazánnal történik. A hidegvíz használat mennyiségének mérését lakásonkénti egyedi mérők biztosítják.
Vízhálózat az épületben horganyzott acélcsövezés, míg a lakásokon belül, műanyag bevonatú, flexibilis többrétegű csövezés készül. Szennyvíz csatornacsövezés PVC és KG PVC.

Villamos hálózatok

Erősáramú rendszer:
Elektromos energiaellátást az ELMŰ hálózatáról biztosítjuk. Minden lakás saját villanyórával rendelkezik, melyeket hozzáférhető, de biztonságos központi helyen helyezünk el.
A lakásokon belüli alelosztók, főkapcsolók a lakásbejárati ajtók felett lesznek elhelyezve. Minden lakás 3×10 A energiaellátással készül. Az energiaellátás számításainál figyelembe vettük a konyhai elektromos főzőberendezéseket. Lehetőség a kapacitás növelésére biztosítva van. A lakás különböző funkcióit külön elektromos áramkörre terveztük.

Gyengeáram rendszer:
Minden lakás kétirányú ajtónyitó rendszerrel rendelkezik. Telefon és Internet védőcsövezés minden lakószobába ki lesz építve.
RIASZTÓ ÉS KLÍMA ELŐKÉSZÍTÉS

Az eladó fenntartja a jogot, hogy bármikor szabadon megváltoztathassa a fentiekben leírt műszaki tartalmat egyenlő vagy jobb minőségű komponensek alkalmazásával.

Beruházó, fejlesztő, értékesítő:

Promix Property Kft.
Székhely: 2051 Biatorbágy, Iharos 096/2 hrsz.
Postacím, iroda:1211 Budapest, Corvin út 18-24.

Fazekas Zoltán
Telefon: +3620 5899 574
E-mail: fazekas.zoltan@promix.hu

A Promix Property Kft. 2007-ben kezdte meg működését Biatorbágyon és a Zsámbéki-medence térségében, de ingatlanfejlesztései – nagyságrendjük alapján – országos viszonylatban is jelentősek.

A vállalkozás csak nevében tekinthető újnak, megalapítása előtt az FM Bázis Kft. égisze alatt szereztek több éves tapasztalatot a cég projektjein dolgozó munkatársak és tulajdonosok.

Az FM Bázis Kft.  több száz hektáron befektetéseket, ingatlanfejlesztéseket hajtott végre, emellett kezdeményezője és részese volt a település fejlődését célzó, komplex marketing-, ökoprogram megalkotásának.

Így az addig “alvó" községben rohamos fejlődésnek indult az infrastruktúra, és felpezsdült a közösségi élet. A cég támogatásával és szervezésében valósult meg a Viadukt fesztivál is.