Folyamatosan bővülő, vegyes jellegű termékkínálat, akciók, kedvezményes árak, széles körben kiterjedő szolgáltatások és vevőközpontú hozzáállás. Mindez egy helyen, az UJJÉ webshopban!

Olyan vásárlói közösséget szeretnénk kialakítani, melynek tagjai a modern, megbízható, gyors, kényelmes, hatékony és egyszerű megoldások mellett teszik le voksukat. Ilyen az internetes vásárlás is.

Szeretnénk, ha vásárlóink a rendelés kezdetétől egészen a kiválasztott termék átvételéig az elégedettség jegyében tapasztalhatnák meg a vásárlás UJJÉlményét. Próbálja ki!

UJJÉ.hu Webáruház
VEDD KÖNNYEDÉN

A Promix 1999-ben zártkörű részvénytársasággá alakult, majd a gyors ütemű fejlődésnek és a hazai piacon való megerősödésnek köszönhetően, divíziói önálló szervezeti egységekké alakultak. A közös küldetéstudat, valamint a jövőbe mutató gondolkodás azonban egységben tartja ezeket a különálló részlegeket, így az UJJÉ Webáruházat is, mely a csoport legfiatalabb tagjaként, 2013 nyarán jött létre. Annak érdekében, hogy a legváltozatosabb kínálatot teremthessük meg vásárlóink számára folyamatosan keressük az új partnerekkel, beszállítókkal való együttműködések lehetőségét.

Komoly gondot fordítunk a megfelelő termékek kiválasztására, de legfontosabb szempontként a vásárlói igényeket helyezzük előtérbe.

Az UJJÉ Webáruház célja különböző – időnként kifejezetten speciális - vevői igények maradéktalan kiszolgálása. Szeretnénk, ha vásárlóink a rendelés kezdetétől egészen a kiválasztott termék átvételéig az elégedettség jegyében tapasztalhatnák meg a vásárlás UJJÉlményét.

Stratégiánk és kínálatunk

Stratégiánk részét képezi továbbá az is, hogy pontosan, folyamatosan nyomon követjük a megrendeléseket – az előzetes, vásárlói tájékoztatástól kezdve, a rendelésen át, a megrendelt termékek raktárba érkezéséig, majd a kiszállításig figyeljük a csomagok útját, sőt az utókövetés is részét képezi a folyamatnak. Az említett lépések során felmerülő kérdések megválaszolásában, az esetleges problémás helyzetek tisztázásában ügyfélszolgálatunk készséges munkatársai állnak a vevők rendelkezésére.