Üdvözlünk a Promix Cégcsoportban

A Promix 1990-ben kezdte meg működését, kezdetben, mint reklámstúdió, majd később, mint reklámajándék és promóciós tárgy disztribútor. A folyamatosan terjeszkedő, teljes mértékben magyar kézben lévő cégcsoport 1995-ben találta meg jelenlegi, közel 1700 m2-es, saját tulajdonú telephelyét.

PROMIX GIFTS

PROMIX GIFTS

Promix Gifts Kft. ( kezdetben Promix Reklámstúdió Kft. néven ) 1990 óta a magyar reklámajándék-piac meghatározó szereplője, a Promix cégcsoport tagja.

Tovább
PROMIX MÉDIA

PROMIX MÉDIA

A Promix Média foglalkozik a Promix Zrt. hirdetési hálózatainak kiépítésével és üzemeltetésével, ezen hirdetési felületek értékesítésével.

Tovább
PROMIX PROPERTY

PROMIX PROPERTY

A budapesti agglomerációban folytatott ingatlan fejlesztései országos viszonylatban is kifejezetten jelentősnek tekinthetők.

Tovább
A Promix Reklámstúdió Kft. 1990-ben kezdte meg működését. Fő profilját a sokoldalú tevékenységi kört felölelő full-service ügynökségi szolgáltatások alkották, mindemellett jelentős hangsúlyt kapott a reklám-ajándéktárgy kereskedelem, amelyre a későbbiekben specializálódott.

 

A vállalkozás az elmúlt 26 év alatt jelentős változásokon ment keresztül.

1995-ben felépült saját irodaháza, 1999-ben a kft.
alaptőke emeléssel részvénytársasággá alakult. Időközben létrehozta
saját, országos médiahálózatát, majd 2001-ben elindította ingatlan
üzletágát.

A szervezett, tudatos struktúraépítés eredményeképpen az egyes üzletágak – egymás piaci pozícióit erősítve – nemcsak a vállalkozás reklámpiaci mozgásterének bővítéséhez járultak hozzá, hanem jelentősen növelték annak ismertségét és szakmai elfogadottságát is.

 

Az üzletpolitika szerencsésen ötvözte a sokoldalúság és a specializáció előnyeit. A fejlődés eredményeképpen részlegei annyira megerősödtek, hogy alkalmassá váltak az önállósodásra, így vált le a reklám-ajándéktárgy részleg, amely Promix Gifts Kft. néven azóta is a piacvezető reklámajándék forgalmazó cégek egyike.